Главная » 2021 » Березень » 23 » Конкурс інноваційних розробок «Сходи в Майбутнє: відзнака молодих науковців у сфері охорони здоров’я та фармацевтики»
13:36
Конкурс інноваційних розробок «Сходи в Майбутнє: відзнака молодих науковців у сфері охорони здоров’я та фармацевтики»

  

30 травня 2019 року у Києві в Жовтневому Палаці відбувся фінал Конкурсу інноваційних розробок «Сходи в Майбутнє: відзнака молодих науковців у сфері охорони здоров’я та фармацевтики», організаторами якого виступили Громадська спілка «Центр інновацій «Сходи у Майбутнє» та Національна академія медичних наук України.
У Конкурсі взяли участь проекти за темами, що спрямовані на вивчення механізмів розвитку фармакорезистентності, в тому числі до антибіотиків, та її подолання при лікуванні соціально небезпечних хвороб, зокрема ВІЛ, туберкульоз тощо, а також розробку препаратів для лікування вірусних інфекцій.
За рішенням журі перше місце та грошовий приз у 70 000 грн. було надано молодим науковцям лабораторії фармакології протимікробних засобів ДУ «Інститут фармакології та токсикології НАМН України». Представляла інноваційний проект «Адасепт» – засіб для профілактики та лікування гнійно-запальних процесів шкіри, м’яких тканин та оніхомікозів» к.б.н, с.н.с. Дудікова Дар’я.

(Конкурс інноваційних розробок «Сходи в Майбутнє: відзнака молодих науковців у сфері охорони здоров’я та фармацевтики»
https://uptofuture.org/rezultaty-konkursu-innovatsijnyh-rozrobok-shody-v-majbutnye-vidznaka-molodyh-naukovtsiv-u-sferi-ohorony-zdorov-ya-ta-farmatsevtyky/)

Наша здібна, прекрасна молодь - майбутнє України!!
Вітаємо переможців!!

Просмотров: 155 | Добавил: natali72grynchuk | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar